Emsan Tencere ve Tava Modelleri

emsan tencere ve tava
Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir emaye atölyesinde üretime başlayan Emsan, ilk günden bugüne kalitesinden ve şıklığından asla taviz vermemesinin yanı sıra yenilikçi üretim ruhuyla tencere ve tava sektöründe sofralarınızı adeta büyülüyor. Uzun yılların ve tecrübenin verdiği deneyimler ile hak ettiği değeri kısa sürede alan Emsan bir çok evde ve yurdun dört bir yanında sofralarınıza ayrıcalıklar sunmaya devam etmektedir. Döküm tencere ve tavalar, düdüklü tencereler, yanmaz-yapışmaz tavalar, çelik çaydanlıklar ve cezve setleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Emsan, kalitesinden yıllarca söz ettirecek ayrıcalıklar ile sofralarınıza lezzet veriyor.

Özel çelik gövdeden imal edilen emsan tencere ve tava ürünleri, paslanmaz ve uzun süre dayanıklı bir yapıya sahip olmakla beraber çelikle uyumlu cam kapak ve ısıya dayanıklı yan saplar ile mutfaktaki en iyi yardımcınız olmanın mutluluğunu yaşıyor. Teknolojiyi yakından takip eden Emsan, ürettiği ürünlerde ısıyı uzun süre muhafaza edecek, enerji kapsül tabanı ile düşük ısılarda bile yemek pişirmenizi sağlayacaktır. Lezzetli ve Sağlıklı Yemekler Emsan ile Mümkün Yiyeceklerinizin besin değerini kaybetmeden pişirilmelerini sağlayan yağmurlama sistemi ile de sağlık açısından da herhangi bir tehlike durumu oluşturmamanın yanı sıra AISI 304 18/10 Cr.Ni. paslanmaz çelik gövde ile uzun ve sağlıklı kullanım imkanı sunmaktadır.

Tencere ve tavalarda bulunan iç hacim ve seviye göstergeleri pratik kullanım sağlamaktadır. Bu güne kadar kalitesinden ödün vermeden mutfaklarınızda yer alan Emsan tencere ve tavalar, Doğalgaz, bütangaz, elektrik, seramik, halojen gibi ocaklarda son teknoloji indüksiyon özelliği ile ocaklarınızda da yüksek kullanım performansı sunmaktadır. Yanmaz ve yapışmaz tava özelliğini uzun süre koruyan Emsan’ın üretmiş olduğu tüm ürünler bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olduğundan temizlik yönüylede tam puan almıştır. Üstün pişirme özelliğinin yanı sıra buhar gücüyle hızlı bir şekilde pişirmeyi başaran tasarımlarıyla yemeklerinize lezzet üstüne lezzet katmanıza yardımcı olacaktır.

Sık yaşanan düdüklü tencere vakalarından sonra normal olarak düdüklü tencerelere karşı ürkek ve çekingen bir tutum sergiliyoruz. Fakat Emsan’ın üretmiş olduğu düdüklü tencereler ile artık içiniz rahat olsun. Yemek yaparken tencere’nin İçindeki su kaynadığında veya olası yüksek basınç durumunda üzerine yerleştirilmiş güvenlik subabı sayesinde olası düdüklü tencere vakalarının önüne geçmeyi hedeflemiştir. Her biri ayrı şık ve güzel tasarımlarıyla göz kamaştıran Emsan tencere ve tavaları uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle markalardan.com’dan temin edebilirsiniz..

 
Etiketler: Makale
Şubat 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR