Gültekinler Grup A.Ş. Hakkında

gültekinler grup anonim şirketi

Perakende mağazacılık, yapı ve üretim sektörü olmak üzere 3 ayrı grupta faaliyet gösteren Gültekinler Grup Şirketleri, 1972 yılında faaliyete geçmiştir. Zamanın gerisinde kalmamaya özen gösteren Gültekinler Grup Şirketleri, zamanın gerektirdiği yenilik bilinci ile sürekli olarak kendini geliştirmiş, bu gelişim ile birlikte o günlerden günümüze her geçen gün büyüyerek başarılı bir şekilde gelmiştir. Bugün 150’den fazla çalışanı ile hizmetlerine devam eden Gültekinler Grup Şirketleri, 49 yıldır edinmiş olduğu ticari tecrübesi ve anlayışı ile ticaret sektörünün nabzını tutmaktadır. 50’den fazla markanın satış bayiliğini üstlenen şirket, binlerce ürün yelpazesi ve üstün hizmet anlayışı ile sektörde bulunduğu 49. yılını kutlamaktadır.
 

Markalardan.com


Gültekinler Grup Şirketleri tarafından kurulmuş markalardan.com müşterilerimizi kaliteli, ekonomik ve avantajlı ürünler ile buluşturma gayreti içinde olan güvenilir online alışveriş sitesidir. Markalardan.com bilgisayar, beyaz eşya, elektronik, elektrikli ev/mutfak aletleri, mutfak gereçleri, ev aletleri, sağlık-spor-bakım, dekoratif aksesuarlar, mobilya/halı, ev tekstil, fırsat paketleri, oto ses/görüntü sistemleri, market, yapı market/hırdavat, kırtasiye/ofis gibi hayata dair genel ihtiyaçları barındıran kategorilerimiz ile istediklerinizi rahatça bulabileceğiniz güvenilir alışveriş siteleri arasında yerini almaktadır. markalardan.com üzerinden satışa sunduğumuz binlerce ürünü depolarımızdan tüketicilere en hızlı şekilde ulaştırarak, ilke edindiğimiz sınırsız hizmet anlayışı ile yüzünüzü güldürecek hizmeti ve yenilikleri müşterilerimiz ile paylaşmaktan gurur duymaktayız.
 

Gültekinler Arçelik


1972 yılından bu yana edinmiş olduğumuz ticari tecrübemizi, 1994 yılında kalitesi ve satış sonrası üst düzey hizmeti ile bir dünya markası olan Arçelik ile bütünleştirdik. İnteraktif müşteri deneyimine olanak sağlayan, yeni nesil perakendecilik trendlerine uygun ve dijital teknolojilerle donatılan Gültekinler Malatya Arçelik konsept mağazamız, 450 metrekarelik alanı ile müşterilerimize hizmet vermektedir. Gültekinler Arçelik mağazamız müşterilerimize ürünleri deneyimleme ve keyifli zaman geçirme imkanı sunmaktadır. Ürünlerle ilgili bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmayı sağlayan dijital ekranların yer aldığı Gültekinler Arçelik mağazalarımızda, Arçelik ürünlerinin yanı sıra Grundig, Philips, Lenovo, Asus, HP, Apple, Samsung ve LG gibi markaların ürünlerini de bulunmaktadır. Yine Arçelik ürünlerinin yanında cep telefonu, tablet, dijital oyuncaklar gibi en yenilikçi elektronik ürünler de mağazamızda bulunmaktadır.
 

Gültekinler İstikbal


1972 yılından bu yana edinmiş olduğumuz ticari tecrübemizi 2004 yılında, tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran uygulamaları ile fark yaratan İstikbal ile bütünleştirdik. Ulusal ve uluslararası rekabet ortamında, müşteri memnuniyeti ve isteklerinin karşılanmasında, ürünün sadece ekonomik olması değil, aynı zamanda kaliteli ve güvenilir olmasını ilke edinen İstikbal ile ev dekorasyonuna yönelik her türlü ihtiyacı aynı çatı altında bulunduran Gültekinler Malatya İstikbal mağazalarımız 2500 metrakarelik alanı ile Malatya/Emeksiz caddesinde müşterilerimize hizmet vermektedir. Ayrıca her dönem sunduğu cazip kampanyaları, farklı ürün gruplarındaki indirimleri ve kampanyaları ile müşterilerine her anlamda kolaylık sağlayan Gültekinler İstikbal mağazamız, oturma gruplarından yatak odasına, yemek takımlarından, panel mobilyaya, çocuk ve genç odalarından ev tekstiline, aydınlatmadan halıya, bahçe mobilyalarından aksesuarlara kadar birbirinden özel koleksiyonları müşterilerine sunmaktadır.
 

Gültekinler Züccaciye


1972 yılından bu yana edinmiş olduğumuz engin ve köklü ticari tecrübemizi elektrikli ev aletleri, züccaciye, ev tekstili ve hediyelik eşya sektörleri ile bütünleştirdik. Bugün Gültekinler Malatya Züccaciye mağazamızda müşterilerimize sofra tasarımına yönelik, yemek takımları, çatal kaşık bıçak takımları, sofra aksesuarları, tencere ve tava setleri, elektrikli ev aletleri ve mutfak ürünlerinde farklı ve modern tasarım alternatiflerinin yanında seçkin koleksiyonlar sunuyoruz. Dinamik bir yapıya sahip Gültekinler Züccaciye mağazamızda sürekli olarak artan geniş ürün portföyü ile en yeni, en hızlı, ihtiyaçlara yönelik ve çok beğenilen ürünleri müşterilerimize sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü; müşterilerimizin evlerinde, sofrada aileleri ve dostları ile geçireceği zamanı önemsiyor ve çok daha keyifli hale getirmek istiyoruz..

 

Gültekinler Saray Halı


1972 yılından bu yana edinmiş olduğumuz tecrübemizi Türkiye’nin lider makine halısı üreticisi Saray Halı ile bütünleştirdik. Güçlü ticaret anlayışı ve üstün müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Gültekinler Malatya Saray Halı mağazamızda bugün, Saray Halı’nın izlediği kalite stratejisi doğrultusunda; makine halısında teknolojik olarak inovasyon içeren yeni ürünleri müşterilerimize sunuyor ve Saray Halı tarafından üretilen her biri farklı tasarıma sahip yeni sezon ve seri sonu koleksiyon tüm halı çeşitlerinin satışını gerçekleştirmekteyiz.

 

 

Etiketler: Haber
Mayıs 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR