Braun Yüz Epilatörleri ile Pürüzsüz Ciltler

braun epilatörler
Kusursuz bir cilde sahip olabilmeniz için geliştirilmiş braun yüz temizleme cihazı, 10.000 fırça kılı ile manuel olarak yaptığınız yüz temizlemelerine göre 6 kat daha iyi temizleyebilme özelliğine sahiptir. Dudak üstü, çene bölgesi ve alnınızdaki tüyleri rahatlıkla alabileceğiniz yüz epilatörü, kaşlarını da düzeltmek isteyenler için ideal bir seçim olacaktır. Su geçirmez bir yapıya sahip olan Braun face se830 yüz epilatör ile banyo gibi sulu bölgelerde de cildinizi sorun yaşamadan nazikçe ve derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Cildinizi temizlemenin yanı sıra cildinizde bulunan ölü hücreleri ortadan kaldırır ve cildinizde bulunan canlı hücrelere yer açarak pürüzsüz ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Kullanım açısından rahat ve kullanışlı bir yapıya sahip olan cihaz ile tek bir düğmeye dokunarak, tüylerinizin tamamını kökünden ve derinlemesine temizleyebilirsiniz. Saniyede 200 çekme hareketi gerçekleştirebilen cihaz cımbız ve benzer araçlara göre çok daha hızlı ve hassastır ki, daha siz farkına varmadan tüyleriniz temizlenmiş olur.

Braun Yüz Epilatörü Tüm Cilt Yapılarına Uygun

4 Haftaya kadar pürüzsüz bir cilt sağlayarak, şık ve güzel görünmenize yardımcı olur. Dermatologlar tarafından test edilen ürün hassas ciltler dahil tüm ciltler için uygundur. Yumuşak yüz temizleme başlığı sayesinde, saniyeler içerisinde temizleme işlemini gerçekleştirebileceğiniz. Braun Yüz epilatörü ile kusursuz ve pürüzsüz bir cilt artık mümkün. 1200 rpm dönme hızına sahip olan ürün sessiz çalışabilme özelliğinin yanı sıra üzerinde bulunan extra uzun cımbızlar sayesinde 0.5 mm tüyleri bile rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Yapacağınız seyahatlerde yanınızda taşıyabilmeniz ve dilediğiniz yere saklayabilmeniz için tasarımı ergonomik bir yapıya sahiptir. Piyasa fiyatı KDV dahil 269,00TL olan ürünü markalardan.com’da KDV dahil 209,00 TL kampanyalı fiyatı ile zaman kaybetmeden satın alabilirsiniz. Paket içeriğinde küçük temizleme fırçası, pil, yedek fırça başlığı, ürün çantası ve ışıklı ayna gibi aparatlarıda olan yüz epilatörü ve yüz temizleme cihazının kalitesi ve farkını sizde göreceksiniz.

 
Etiketler: Makale
Şubat 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR