Arçelik’ten Bütçenize Göre Çamaşır Makineleri

arçelik çamaşır makineleri
Beyaz eşya sektörünün öncü firmalarından Arçelik özellikle uygun fiyatları nedeni ile tüketici tarafından çok tercih ediliyor. Aklınıza gelebilecek tepeden tırnağa tüm beyaz eşya ürünlerinde bütçenize göre birçok seçenek bulunmakta. Yeni ev kuranlar, yıllardır aynı eşyaları kullanıp artık değiştirmek isteyenler, ev hediyesi olarak beyaz eşya almak isteyenler ve iş yerlerine beyaz eşya almak isteyenlerin Arçelik ilk tercihidir.

Her evde bulunması gereken, hepimizin zaruri ihtiyacı olan çamaşır makinelerini de Arçelik’te gerçekten çok uygun fiyatlarla bulmak mümkün. Kapasitesine, farklı özelliklerine, model ve renklerine göre tercih edebileceğiniz gibi bütçenize göre de birçok seçenek bulunmakta. Hem teknoloji hem tasarım harikası çamaşır makineleri Arçelik mağazalarında inanılmaz uygun fiyatlara. İhtiyacınıza göre 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg ve 9 kg kapasiteli modeller bulunmaktadır. Bu kg sıralamalarına göre de fiyatları değişmektedir.

Örneğin, 5 kg’lık ev tipi çamaşır makineleri 659 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla, 6 kg’lık ev tipi çamaşır makineleri 1029 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla, 7 kg’lık ev tipi çamaşır makineleri 1169 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla, 8 kg’lık ev tipi çamaşır makineleri 1489 Tük Lirası’ndan başlayan fiyatlarla ve 9 kg’lık ev tipi çamaşır makineleri 1529 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca daha donanımlı bir makina arayanlar için çamaşır yıkama özelliğinin yanında çamaşır kurutma özelliği olan kurutmalı çamaşır makinesi model tercihi de bulunmaktadır. Bu makinenin fiyatı da 1.849,00 Türk Lirası’dır.

Program tipi, kapasitesi, kalitesi, dayanıklılığı ve şık görüntüsü ile her şeye rağmen sektörde Arçelik Çamaşır Makinesi Fiyatları kadar uygun ve çeşitliliğe sahip başka alternatifler bulmak zordur. Tüm modeller içerisinden size ve ekonominize uygun bir makine bulmamanız ve almamanız için hiçbir neden yok.Arçelik çamaşır makinelerinin bu kadar çok tercih edilme sebebi diğer bütün özelliklerinin, donanımlarının yanında herkesin ulaşabileceği düzeyde çeşitliliği olan fiyatlarıdır.

Kendisini kanıtlamış bir marka olan Arçelik tüketicilerini memnun etmek için bu fiyat politikasını uygulamaya devam ediyor. Dilerseniz satışını yapmakta olduğumuz Arçelik çamaşır makinelerini inceleyebilir ve çok daha uygun fiyatlarla çamaşır makinası sahibi olabilirsiniz.

 
Etiketler: Makale
Şubat 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR