Arçelik Klimalarda İçinizi Isıtacak Fırsatlar!

arçelik klima
Arçelik klimalar rahatlık ve konforun yanı sıra oldukça önemli ve alırken dikkat edilmesi gereken cihazlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Klimalar insanların daha rahat verimli konforlu yaşaması amacıyla üretilmiş, kapalı ortamların havasını soğutan veya ısıtan aynı zamanda toz ve partikülleri filtre eden cihazlardır. Klima artık hayatımızın her alanında işyerlerinden eğitim tesislerine, konutlardan arabalara kadar neredeyse her alanda kullanılmaktadır. Aynı zamanda klima kullanmak eskiye nazaran lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç duyulan bir cihaz haline gelmiştir.

Şimdi Arçelik klimalar olabildiğince her bütçeye uygun ekonomik ve sessiz hale geldi. Elektrik harcamaları ve bakım maliyetleri oldukça azaldı. Yeni bir Arçelik klima minimum enerji harcayarak çok kaliteli bir hava elde edebilmektedir. Soğutma ve ısıtma türlerinin yanı sıra teneffüs ettiğimiz havayı kötü koku ve partiküllerden arındırarak en iyi şekilde temizlemektedirler. Arçelik klimalarda uygulanan karbon filtreleme ve elektrostatik filtreleme yöntemlerine artı olarak antifungus kaplama özelliği de eklenmiş sterilizasyon artırılıp hava kalitesi yükseltilmiştir. Uzaktan kumanda sistemine yerleştirilen feel (hissediyorum) özelliği sayesinde Arçelik klimanız ortamın ısı derecesini sizin ısı ihtiyacınıza göre size en yakın değerlerde dengeleyebilmektedir.

Sağlık koşullarına uygun soğutma ve ısıtma sağlayan Arçelik klimalar ısı pompası özelliği ile 0 c nin üstündeki sıcaklıklarda oldukça ekonomik ısıtma sağlarlar. Mekanik hava yönlendirme kanatçıkları ile havayı sağa sola, aşağı yukarı homojen bir şekilde dağıtarak klimadan kaynaklanan rahatsızlıklar önlenmektedir. Arçelik klimalarda bulunan antibakteriyel filtreler kullanıcı tarafından kolay bir şekilde sökülüp yıkanabilir biçimde en iyi şekilde tasarlanmıştır. Şimdi ihtiyacınıza göre alacağınız Arçelik klimalara %26’ya varan indirimler ve taksit seçenekleriyle markalardan.com üzerinden sahip olabilirsiniz.

 
Etiketler: makale
Şubat 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR