Arçelik Akıllı Ev Teknolojileri Markalardan’da!

arçelik home whiz
Arçelik teknolojisi ile üretilen HomeWhiz ürünleri şimdi markalardan.com tarafından satışa sunuluyor. Televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi ve ankastre fırın’dan oluşan Arçelik HomeWhiz ürünleri ile artık beyaz eşyalarınızı akıllı cihazlarınızdan ve televizyonunuzdan kolay bir şekilde kontrol edebileceksiniz. Arçelik’in yeni HomeWhiz teknolojisi ile bu mümkün.

HomeWhiz ile oturduğunuz yerden çamaşırlarınızı kurutabilir, fırında olan yemeğinizi kolayca hazır hale getirebilirsiniz. Hatta bunları televizyon izlerken kumandanızla yapabilmeniz de mümkün. Aynı zamanda televizyonunuzun ekranında çıkan bildirimler sayesinde fırında yemeğinizin hazır olduğunu televizyonunuzu izlerken de öğrenebileceksiniz. Wi-Fi üzerinden çalışan HomeWhiz; hem tüm bu ürünleri cep telefonu ya da akıllı TV’nizden kontrol edebilmenize hem de yeni nesil beyaz eşyaların birbirleriyle de konuşabilmesine olanak tanıyor. Makine ayarları, uzaktan özellik seçimi ve çalıştırma, otomatik bildirimler, enerji ve su tüketimi bilgisi ve program süresinin kontrolleri HomeWhiz’in ilk tanıtımında sunulan özellikler arasında yer alıyor.

Arçelik’in uzun süre geliştireceği HomeWhiz, kullanıcılara sadece oturdukları yerden, ürünleri kolayca kontrol etme imkanı sağlamayacak. Birbirileriyle iletişim içinde olan ürünler, tüketiciler için en iyi çözümü bulmaya odaklanacak. Mesela, çamaşır makinesi kumaşın cinsine göre en uygun yıkama programını seçtikten sonra, kurutma makinesine en doğru kurutma seçeneğini öneriyor. Bu sayede enerji ve su tüketimi en aza indirilirken, tüketici en iyi yıkama ve kurutma performansına da rahatlıkla ulaşabilecek. Yakın tarihte mutfaktaki beyaz eşyalar birbirleriyle sürekli iletişim halinde olacak ve mevcut malzemelerle hangi yemeğin pişirebileceğini belirleyebilecek. Yine yemek tariflerine internet üzerinden erişebilen fırınlar, en uygun pişirme programlarını seçebilecek.

Güncel yazılımlarla uzaktan erişilen beyaz eşyalar ve ev aletleri, olası arızalar öncesinde tüketicileri uyarabilecek. Akıllı enerji yönetimi ve özel kullanım programlarıyla, tüketiciler ürünleri tercihlerine göre kişiselleştirme fırsatına sahip olacak. Süper kullanıcı dostu arayüzü ile HomeWhiz uygulaması Google Play Store ve Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek. Arçelik teknolojisi ile üretilen HomeWhiz ürünlerine markalardan.com üzerinden hemen ulaşabilirsiniz.
 
Etiketler: makale
Şubat 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR