Arçelik Telve Kahve Makinesi İle Bol Köpüklü Kahveler

arçelik telve kahve makinesi

Atalarımız ne demiş “Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır” sanırım bu sözü boşuna söylememişler. Bir fincan kahve eşliğinde yapılan o güzel sohbetler hiç bir zaman unutulmaz. Bizlerin ilk olarak kahve ile tanışması Kanuni Sultan Süleyman devrinde gerçekleşmiştir. O zamanlar Yemen’in valisi olan Özdemir Paşa tarafından kahve ilk olarak İstanbul’a getirilmiş ve Türklerin kendilerine has pişirme yönteminden dolayı’da “Türk Kahvesi” ismini almıştır. Hemen hemen hepimiz kahve içmeyi severiz. Özellikle bayanlar kahve içme konusunda biraz daha ileri evredeler.

Kahveler içildikten sonra fal bakma olayı da biz Türk hanımlarına ait sanırız. Kahve hakkında kısa bir bilgi ve söyleşiden sonra şimdi sizlere Arçelik tarafından mükemmel bir teknoloji ile üretilmiş Kahve Makinesini tanıtacağız. Kırmızı, gri, siyah ve gümüş renkleri ile mutfağınızın yeni gözdesi olmaya aday kahve makineleri vazgeçilmezimiz olan Türk kahvesi lezzetini aratmaz. Renkleriyle muazzam şık bir yapıya sahip olup aynı zamanda ürünü kullanan müşterilerin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Arçelik kahve makinesi kullanım açısından oldukça pratik olmanın yanı sıra hacmi ve 1.88 kg ağırlığı ve minik mucizesi ile kahve yapmak artık çok pratik.

Kahve çekirdeklerini içerisinde bulunan metal süzgeçten geçirdikten sonra makineye koymuş olduğunuz soğuk su ayrı bir bölmeden alınıp kaynayıncaya dek ısıtılır. Isıtılan bu su daha sonra filtreye yani süzgeçi içine alan bölüme aktarılır. Kahveniz tamamen kaynadığında ışıklı uyarı sistemi ile size bilgi verir. Bu sayede hem olası taşma durumu ortadan kalkar hemde kahveleriniz olması gereken tam kıvamda olur. Bir süre bekledikten sonra kahvelerinizi servis edebilirsiniz. Üstün enerji performansı ile enerji tasarrufu sağlayan Arçelik mini telve kahve makinesi kahvenizi kolayça pişirir.

Ev hanımlarının minik gözdesi haline gelmiş bu kahve makinesi şahane telvesiyle muazzam bir lezzet oluşturur. Üstün teknolojisi ile dikkatleri üzerine çeken Arçelik telve kahve makinesi şimdi 215.00 TL indirimli fiyatı ve taksit seçeneği ile markalardan.com’da sizi bekliyor..


 

Etiketler: Makale
Şubat 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR